Tämän näyttelyn on toteuttanut Toivakan Pitäjäseura ry 2018-2019 Euroopan maaseudun kehittämisrahaston tuella.

Mukana suunnittelussa ovat olleet Keski-Suomen museo sekä Sotamuseo. Näyttelyn teknisen toteutuksen teki Yhteisöagentti Oy.

Valokuvien omistaja ja lähteet

Toivakan varikon valokuvakokoelman omistaja on Toivakan Pitäjäseura ry. Pitäjäseura on saanut kuvat Sotamuseon ja Toivakan asevarikon kokoelmista. Valokuvaajat ovat tuntemattomia.

Ethän kopioi tai käytä kuvia ilman lupaa.

Lisätietoja Toivakan asevarikosta

Laine, Leo: Toivakan asevarikko 1941-2006 – Ympyrä sulkeutuu (2006)

Wikipedia: Toivakan asevarikko

Wikipedia: Uudenkylän asevarikon räjähdysonnettomuus

Tietosuojatiedot

Toivakan asevarikon valokuvakokoelmaa säilytetään Toivakan pitäjäseuran hallussa. Tavoitteena on valokuvien luettelointi, järjestäminen ja tallentaminen niin että kulttuurihistoriallisesti arvokas kokoelma säilyy.

Aineistoa käytetään yhdistyksen näyttely-, opetus- ja julkaisutoiminnassa sekä verkkonäyttelyissä. Julkaistaessa henkilökuvia käytetään nimettöminä. Osa kuvista julkaistaan verkkonäyttelyssä osoitteessa www.toivakanasevarikko.fi.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään lakien mukaisesti. Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus omien tietojensa tarkastamiseen ja poistamiseen.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste on ladattavissa pdf-muodossa tästä.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Toivakan Pitäjäseura ry
Toivakantie 20, 41660 Toivakka
Mikko Kuustie
puh 0400 797 672
mikko.kuustie@gmail.com

Verkkosivusto tallentaa evästeitä nimettömän kävijäseurannan (Google Analytics) tarkoituksiin. Kävijätietoja ei yhdistetä henkilötietoihin.